Startlijsten

 Wedstrijdlocatie:
Ikkerseweg 2, 3222 EJ Hellevoetsluis

Afmeldingen uitsluitend per e-mail naar:
info@rpcrockanje.nl

Afmelden tijdens de wedstrijddag per tel:
06-22133295

Voor onze wedstrijden digitaal inschrijven via:
www.mijnKNHS.nl
Gaarne gepast betalen:Paarden € 12,50 per proef, Pony's € 10,00 per proef.

 

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHS gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHS vraagt alle wedstrijdorganisaties alle wedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart. Ook zullen de KNHS Indoorkampioenschappen komen te vervallen.
Door Rolinde Meursing

Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. De KNHS brengt t/m 31 maart geen wedstrijdafdrachten in rekening voor afgelaste wedstrijden. De KNHS annuleert ook alle KNHS-evenementen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Ook bijeenkomsten met minder dan 100 personen. De KNHS wil bijdragen aan het indammen van het coronavirus en verdere verspreiding van het virus voorkomen.
KNHS Indoorkampioenschap Springen
Het KNHS Indoorkampioenschap Springen op 20, 21, 27 en 28 maart vervalt. Het kampioenschap vindt ook geen doorgang op een andere datum. De KNHS is er zich bewust van dat ze hiermee veel ruiters en hun fans teleurstellen, maar ze stellen de gezondheid van de ruiters en bezoekers voorop.Onze volgende wedstrijden zijn op
:
Nog niet bekend.
   

Indien de prijzen niet te paard worden uitgereikt, zijn de prijswinnaars verplicht in tenue bij de prijsuitreiking te verschijnen.